به وب سایت دکتر امین شیروانی خوش آمدید!

سوالات متداول

در این قسمت به سوالات متداول بیماران پاسخ داده می شود.  از دسته بندی ارائه شده برای دسترسی آسان تر به پرسش های مورد نظر می توانید استفاده کنید. برای مثال اطلاعاتی از قبیل انتخاب متخصص ارتودنسی، سن مناسب ارتودنسی و امکان شروع درمان ارتودنسی در بارداری در دسته اطلاعات لازم قبل از درمان طبقه بندی شده است. اطلاعات تفصیلی تر از طریق منوی اصلی سایت دکتر امین شیروانی در دسترس است.

آیا جراحی بینی (رینوپلاستی) با درمان ارتودنسی در تداخل است؟

به طور کلی درمان ارتودنسی می تواند بر موقعیت لب بالا و زاویه بین بینی و لب از طریق جابجایی دندان ها اثر گذار باشد. از این رو بهتر است جراحی بینی (رینوپلاستی) به بعد از درمان ارتودنسی موکول شود. در موارد خاص می توان با اخذ نظر متخصص ارتودنسی، جراحی بینی را در زمان درمان ارتودنسی انجام داد.

آیا ارتودنسی درد دارد ؟

درمان ارتودنسی در سنین کودکی و نوجوانی معمولا درد و ناراحتی ایجاد نمی نماید. در سنین بالاتر، بیمار ممکن است در روز های اول درمان درجاتی از درد و ناراحتی را تجربه کند که در اغلب موارد درد در حدی نیست که مانع خواب و فعالیت های روزانه مانند درس خواندن شود. جویدن آدامس بدون قند پس از جلسه درمانی و داروهای مسکن می تواند در کاهش درد موثر باشد.

آیا ارتودنسی در دوران بارداری قابل انجام است

به طور کلی چنانچه بیمار قصد حاملگی دارد نباید درمان ارتودنسی آغاز گردد ولی چنانچه حین درمان ارتودنسی بیمار باردار شود ادامه درمان ارتودنسی در دوران بارداری تا ماه آخر بارداری بلامانع است هر چند که بدلیل تغییرات هورمونی حین حاملگی ، مادر مستعد بیماری لثه می گردد. بدیهی است که انجام رادیوگرافی در ماه اول بارداری برای کودک خطرات جدی دارد و تا ماه سوم نیز بهتراست از انجام رادیوگرافی اجتناب کرد.